Skönaste sommarkvällen med svett, häng, grillfest och DJ:s.

Häng
STHLM 10 är så mycket mer än bara ett skönt lopp i city. Redan 17.00 slår vi upp portarna och bjuder upp till härligt sommarhäng med musik och sköna softybags för dig som vill slappa, och för dig som är i lektagen, kubb och jätteplockepinn. Vi har dessutom spänt upp en 25 meter lång Slack Line för dig som vill testa att gå på lina. Mathias och vänner från Stockholm Slackline finns på plats och hjälper dig som är nyfiken på att prova.


Mitt i evenemangsområdet finns även tre stora STHLM 10-väggar där du mer än gärna får inspirera oss med din målsättning för dagen. Det kan vara precis vad som helst som passar just dig, just idag. Och du, ta gärna en bild och dela på Facebook eller instagram, #sthlm10 och #sthlmchallenge.

After Run
En halvtimme efter första start 19.30 tänder vi grillarna och Rålambshovsparken förvandlas till ett enda stort After Run-party. Träffa kompisarna efter loppet. Grilla egen mat eller köp från oss. DJ Aris och Saxofinisten Dandanell underhåller hela kvällen. Festen håller så länge vi orkar …

Du kan köpa din grilltallrik direkt när du gör din anmälan.
Där kan du välja mellan en grillad karrékotlett eller det vegetariska alternativet – en crispy bean burger, med potatissallad, grönsallad och valfri dryck, vatten, läsk eller lättöl för 100 kronor/person.

Du som missade att köpa din grilltallrik vid anmälan kan göra det här.

ralambshovsparken