STHLM 10 är det heta 10-kilometersloppet mitt i stan som blev en succé från första start. Torsdagen den 11 juni 2020 är det dags igen. Du springer Riddarfjärden runt. Start och mål ligger i Rålambshovsparken. Du får en t-shirt i en härlig försommarfärg. Tillsammans får vi Stockholm att spraka av färg! Du får dessutom ett chip som håller koll på din tid.

Efter loppet kör vi After Run med DJ:s, mingel och grillfest i sann Rålis-känsla. STHLM 10 är lite skönare. Lite snyggare. Lite mer party helt enkelt!

10 km löpning eller delta i 5 km duo-klass
Under 10 magiska kilometer runt Riddarfjärden får du njuta av Stockholm en vacker kväll samtidigt som pulsen pumpar och benen jobbar. Vill du inte springa hela varvet kan du dela sträckan med en vän. Den första löparen springer 5 km från starten i Rålambshovsparken till mitten på Söder Mälarstrand. Den andra löparen tar vid och startar på Söder Mälarstrand med målgång i Rålambshovsparken. Det är ca 2 km cykel-/gångväg från växling till Rålambshovsparken, så delar ni en cykel hinner ni gott och väl peppa varandra i såväl start som målgång.

Startgrupper (preliminärt)
Första start sker 19.30 i direkt anslutning till evenemangsområdet i Rålambshovsparken. Vid anmälan väljer du någon av följande startgrupper.

19.30 SM-klasserna: för dig som deltar i SM-Milen
Ca 19.32 Grupp 1: för dig som springer milen individuellt eller hela duo på 45 minuter eller snabbare
Ca 19.34 Grupp 2: för dig som springer milen individuellt eller hela duo på 46-50 minuter
Ca 19.37 Grupp 3: för dig som springer milen individuellt eller hela duo på 51-55 minuter
Ca 19.41 Grupp 4: för dig som springer milen individuellt eller hela duo på 56-60 minuter
Ca 19.45 Grupp 5: för dig som springer milen individuellt eller hela duo på 61 minuter eller mer

Du får en T-shirt och medalj
Anmäl dig till STHLM 10 och få en snygg T-shirt från Craft att ha på dig under loppet. Du väljer storlek när du gör din anmälan. T-shirten finns i damstorlekar XS-XL och herrstorlekar S-XL. Du får din T-shirt när du hämtar ut nummerlappen. Vid målgång får du också snygg medalj.

OBS! ANMÄLAN ÖPPNAR I NOVEMBER

 

 

 

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du STHLM 10s allmänna villkor.

Minimiåldern för att delta är 15 år, eller 13 år i målsmans sällskap. Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.